İzleyiciler

Contact

BANA ULAŞMAK İÇİN: mymyprincesss@hotmail.com/// Instagram: @myprincesss Twitter:@my_myprincess

22 Nisan 2010 Perşembe

İstediğim Gelinlik Modelleri


2 tane Pronovias markasından beğendiğim var diğerleri ise yeni keşfettiğim belkide sizlerin çok önceden bildiği Lazaro diye bi marka masal gibi şiir gibi hepsi birbirinden güzel bana göre... İstediğim model kesinlikle budur! Banada yakışacağını ve boyum olduğu için güzel duracağını düşünüyorum. Umarım hayal kırıklığına uğramam.  Yanlız bu Lazaro denilen markayı nerde bulacagımı bilemiyorum.. Siz biliyorsanız bana yardımcı olursanız çok sevinirim.  Beğendiklerimi paylaşmak istedim... Lazaro gelinliklere bakmak isterseniz eğer adresi tıklayın!
Pronovias gelinlikler için ise tıkla!





 Bayıldım gamzenin saçına ve gelinliğine tam benlik işte :)





Pronovias

Pronovias
Siz hangisini beğendiniz?
Fikirlerinize ihtiyacım var sevgilerimle...


4 yorum:

Zeynep dedi ki...

canım benimmm sen ne zaman evleniyosun bakim :)) eklediğin bütün modeller şahane eminim gelinlik sana çok yakışacaktır! şimdiden çok düşünme ama kendine iyi bi gelinlikçi bul ve ona teslim ol :) ben aklımda hiç olmayan bi gelinlikle çıkmıştım mağazadan :) beğendiğim gelinliğin vücuduma uygun olmadığını söylemişti yani boyla pek alakası yok ;)

♥мұ»p»r«i»n«č»є«ss dedi ki...

Canım benim ramazandan sonra daha var ama hiç belli olmaz bizim işimiz bi bakmışsınız boy boy düğün resimlerimizi koymuşuz :) şaka bi yana bu model istiyorum şimdilik bakalım hayırlısı diyelim :)

nily21 dedi ki...

Gamze'nin gelinliğinin üst kısmına ve saçına bayılmıştım ben de...Seçtiklerinin hepsi birbirinden güzel ama gelinlikleri denemeye başlayınca hiç aklında olmayan bir modeli beğenirsin genelde :)şimdiden sonsuz mutluluklar sana

gunesyuksel dedi ki...

myprincess.. ben de gamze özcelikin sacını ve gelinliginin üstüne bayılmıstım. blogumda yer edinmişti gördüysen.. ama boyum o kdr uzun olmadıgı için öle dar-ince gelinlik düşünmüyorum altını.. bence sen de pronovias "sposa" düşünebilirsin. "deniz kızı" modeli de olabilir.. vucudun da uygun..