İzleyiciler

Contact

BANA ULAŞMAK İÇİN: mymyprincesss@hotmail.com/// Instagram: @myprincesss Twitter:@my_myprincess

25 Mayıs 2011 Çarşamba

MAMMA MIA!!!!





GÜNAYDINNNN HERKESE GÜZEL BİR GÜN DİLİYORUM!


Dün akşam çok keyifle izlediğim bir filmi paylaşıyorum sizlerle..

Mamma Mia filmi gerek kaliteli oyuncuları, gerek kaliteli senaryosu ve gerek sizi alıp eskiye götüren şarkıları ile adeta size Mamma Mia dedirtiyor. 10 üzerinden 8 verdiğim bu duygusal komedi müzikali izlemenizi tavsiye ederim.
Eğlenceli bir gün film izlemek isteyenler kaçırmasın derim..
konusu şöyle..



Bir zamanların ünlü söylemi olan Mamma Mia sıcak bir film olarak karşımıza geliyor bu sefer. 1970'lerin ünlü grubu ABBA'nın şarkıları ile oluşturulan müzikal hem duygusallık hem de komedi içerdiği için bir çok sinema severe sesleniyor açıkça şarkı söyleyerek.

 
  Evliliğin eşiğinde güzel bir kızın babasını hiç tanımamış olması ve düğünde babasının yanında olmasını istemesi üzerine annesinin 3 farklı erkeği aynı anda düğüne çağırması ile başlıyor film. Üçüde bir birinden yakışıklı olan ve düğün arifesinde gerçek babasını keşvetme çabası ile hem duygusal anlar, hem de yüzünüzde ufak gülümsemeler buluyorsunuz.

  Dahası bir müzikal olması ve sizi eskilere götüren şarkılar ile film daha bir zevk vermeye başlıyor. Bunun yanında biri genç biri ileri yaşta ama çok güzel ve sıcak bir bayan olan ve benim çok sevdiğim bir oyuncu olan Meryl Streep yine oyunculuğunu konuşturuyor. Onun yanında dediğim gibi 3 tane birbirinden yakışıklı baba adaylarını yine 3 ünlü isim oynuyor.
Bunların en ünlüsü eski 007 Pierce Brosnan tabiki :)
herkese keyifli izlemeler!
sevgiler...;)






8 yorum:

Adsız dedi ki...

Bu aralar çok ihtiyacım vardı böyle eğlenceli filmlere canım çok iyi oldu. Hachikoyu izledin mi bilmiyorum ama en son onu izledim ve ağlamaktan öldüm. Sen hayvanlara aşırı düşkün birisin onu izlediysen sen de çok kötü olmuşsundur eminim. Bu filmi mutlaka izleyeceğim cicim thankss

♥мұ»p»r«i»n«č»є«ss dedi ki...

Yorumlara cvp yazmakta güçlük çekiyorum *Lucy'cim* cnm sürekli giriş yapmamı istıyor,sorun bende mi herkeste mi çözemedim...Neyse umarım bu kez yazdıgım yorumu yayınlarım :) Hachiko psikolojimi altüst eden bir film benım,2 gün ağladım izledikten sonra :( Birde sana şiddetle tavsiye edeceğim KutuP Macerası diye bir film var..Husky köpeklerini sevıyorsan bu fılme bayılcaksın:) Hayvanları sevmenle ayrıca gönlümü fethettın cnm benım...Öpüyorum kocaman...

Sayın KARACA dedi ki...

Vallahi dün Öyle bir Geçer Zamanki beni yasa boğdu yani!! Birazda böyle güzel eğlenceli filmler izlesem iyi olacak sanırım :) Tavsiyen için teşekkürler canım ;)

Adsız dedi ki...

Bu filmi bende çok sevmiştim, özelliklede Meryl Streep ile pierce brosnan'ın birlikte söylediği S.O.S. şarkısı çok güzledi:))

Unknown dedi ki...

Tatlım ben bu müzikali ilk izlediğimde içim açılmıştı resmen mutlu olmuştum. Daha geçenlerde Dehan'a "Mamma Mia"yı izlesek Yunan Adalarına gitmeden dedim üstüne tanıtım yazın çok hoş bir tesadüf oldu benim için, herkese tavsiye ediyorum bu filmi! :)


http://betwinus.blogspot.com/

Did Dans La Mode dedi ki...

Canım ben Mamma Mia'nın filminden önce müzikalini izleyip bayılmıştım sonra filmini izledim ona da bayıldım o da yetmedi müzikal Cdsini ezberledim şimdi burda görünce yine bi sevindim :) Gerçekten harika dimi yaa :)

♥мұ»p»r«i»n«č»є«ss dedi ki...

kızlar cidden çok hoş bir film izlerken insanı çok mutlu ediyor...gülümsetiyor...aynı duyguları paylaşmamız çok güzel sizinle...Bu arada cidden Yunan adaları o filmde nefis görünuyor...Gitmekkk lazım -görmek lazım :)öpüyorum yorumlarınız için tşk. ederim :)

♥мұ»p»r«i»n«č»є«ss dedi ki...

224 dakika/// cnm blogunda kelime doğrulamayı kaldır mutlaka çünkü sana yorum yazılmıyor kelime doğrulama tam açılmıyor hata verıyor...bılgın olsun cnm...