İzleyiciler

Contact

BANA ULAŞMAK İÇİN: mymyprincesss@hotmail.com/// Instagram: @myprincesss Twitter:@my_myprincess

8 Haziran 2011 Çarşamba

♥A$kın ♥ BüYüsü ♥



                                                    ♥
Herkese günaydın
Dün akşam çok keyfle izlediğim bu filmi hemen sizlerle paylaşıyorum..
Son zamanlarda izlediğim en güzel aşk filmi diyebilirim bu film için...

Oyuncular cok çok başarılı ve film şahane olmuş. Robert pattison'ın alacakaranlık dışında oynadığı filmlerde daha başarılı olduğunu bu film bir kez daha kanıtlıyor.
Rosie'ye (FİL) bayıldım doğrusu özellikle Jacob ile ilişkisine...kesinlikle izlemenizi tavsiye ederim...özellikle Twilight'tan hoşlanmayanlar için söylüyorum önyargılarınızdan kurtularak Robert'ı bir de böyle izleyin.. :)


Konusu kısaca şöyle:

23 yaşındaki veterinerlik öğrencisi Jacob Jankowski, anne-babasının bir trafik kazasında öldüğü haberini almasıyla Cornell Üniversitesi'ndeki eğitimini bir kenara bırakıp bir sirk trenine katılır. Burada sirkin yıldızı Marlena ile tanışır ve ona aşık olur. Burada güzellikle tanışan ikili, sirkin asi ama bir o kadar da özel fili Rosie’ye olan sevgileriyle de birleşirler. Her türlü zorluğa ve Marlena’nın karizmatik olduğu kadar tehlikeli de olan kocası August’a rağmen aşklarını yaşamaya uğraşırlar.

Güzel bir geçirin oldumu?
gülümsemeyide ihmal etmeyin...
Sevgiler

5 yorum:

civciv dedi ki...

ay inanmıyorum dün akşam aynı filmi bende izledim bayıldım özellikle oyunculuklar müthişti aklımda kalan aşk filmlerinden biri olacak hayvanlara karşı şiddetide anlatan konusuda ilginç masalsı bu filmidi

Unknown dedi ki...

Tatlım Robert Pattinson ile Reese Witherspoon'un bir arada performanslarını çok merak ediyordum ama vizyondayken gidemedim sonrasında da fırsatım olmadı. Postunu okuyunca yine bir merak ve heves sardı beni, civciv'cim de beğenmiş zaten bana da izlemek düşüyor :))


http://betwinus.blogspot.com/

tubiss dedi ki...

ya inanmıyorum bu filmi daha bu sabah izledim bu kadar tesadüf olur mu :) filme bayıldım Rosie'ye de aynı şekilde :)) Ayrıca Twilight filmini sevmeme rağmen bu filmde Robert'ı daha çok sevdim <3

FashionDesignbyCnS {Cns'design by Cansu} dedi ki...

benim gibi veterinerlik mi okuyomuşşş kesin giderim bakalım nasılmış:)

♥мұ»p»r«i»n«č»є«ss dedi ki...

kalp kalbe karşıymış cidden üçümüzde aynı filmi izlemişiz ne güzel :)) ben çok keyıfle izledim / masalsı /hayvanlarla daha da güzelleşen bir film gerçekten şiddetle tavsiye ediyorum rosie (fil) çok tatlı...çok akıllı...bazı sahnelerde insan çok üzülüyor ama :( yinede izlenmesi gereken bire film kızlarrr ;)