İzleyiciler

Contact

BANA ULAŞMAK İÇİN: mymyprincesss@hotmail.com/// Instagram: @myprincesss Twitter:@my_myprincess

18 Haziran 2012 Pazartesi

✽♥♥Şeytan Tüyünü Bende Unutmuş!✽•♥♥•














Bir gün Ermişlerden birine: "Sevginin sadece sözünü edenlerle, onu yaşayanlar arasında ne fark vardır?" diye sormuşlar...

Bakın göstereyim demiş, ermiş. Önce "Sevgiyi dilden gönüle indirememiş olanları çağırarak" onlara bir sofra hazırlamış. Hepsi oturmuşlar yerlerine. Derken tabaklar içinde sıcak çorbalar gelmiş ve arkasından da derviş kaşıkları denilen bir metre boyunda kaşıklar. Ermiş "Bu kaşıkların ucundan tutup öyle yiyeceksiniz" diye bir de şart koymuş. "Peki" demişler ve içmeye teşebbüs etmişler. Fakat o da ne?

Kaşıklar uzun geldiğinden bir türlü döküp saçmadan götüremiyorlar ağızlarına. En sonunda bakmışlar beceremiyorlar, öylece aç kalkmışlar sofradan.

Bunun üzerine "Şimdi" demiş ermiş, "Sevgiyi gerçekten bilenleri çağıralım yemeğe." Yüzleri aydınlık, gözleri sevgi ile gülümseyen ışıklı insanlar gelmiş oturmuş sofraya bu defa. "Buyurun" deyince, her biri uzun boylu kaşığını çorbaya daldırıp, sonra karsısındakine uzatarak içirmiş. Böylece her biri diğerini doyurmuş ve şükrederek kalkmışlar sofradan...

"İşte" demiş ermiş, "Kim ki gerçek sofrasında yalnız kendini görür ve doymayı düşünürse, o aç kalacaktır. Ve kim karşısındakini düşünür de doyurursa o da doyurulacaktır şüphesiz. Ve şunu da unutmayın, gerçek sevgi pazarında alan değil, veren kazançtadır daima."

*********
Bu güzel yazıyla açılışı yaptıktan sonra herkese kocaman bir " merhaba " 
demek istiyorum...
BEN GELDİMM ,, KOCAMAN KOCAMAN SEVGİLERRRR ,:) 
GÜNÜNÜZ GÜZEL GEÇSİNNN
Bügün pazartesi eminim bir çoğunuzun pek keyfi yok, ama ben nedense bugüne inat çook keyifliyim..
Ne zamandır bloğumla ilgilenemiyorum..
Temmuz'da tatile gidecek olmamım da üzerimde etkisi fazla, tam konstre olamıyorum bu ara hiç bişeye..geçen sene Maya için tatil yapamamış olan bendeniz acayip tatil moduna girmiş ve elimi ayağımı herşeyden çekmiş durumdayım...:)
Gün saymaya başladım bu aralar..
Çarşamba günü doğum günüm o güne kadar bana dostlarımdan gelen harika hediyelerim var, resimleri çarsamba günü paylaşıcam sizlerle...

Geçen gün iş yerinde pantolonla bana daral gelince, koşa koşa gidip kendime bir etek aldım, hayatımda ilk kez uzun etek giyiyorum, hatta beni tanıyanlar bilir benim bu hayatımda giydiğim ilk eteğim diyebilirim..
Sadece tatilde mayo üzerine etek giyerim ben, onun haricinde beni etekle gören olmamıştır :)
Ne kadar büyük hata yapmışım meğer , bunca zaman bu eteği nasıl keşfedemem ben?
İnanılmaz RAHATTTT :)
Püfür püfür ohhh :) 
tüm renklerini almayı planlıyorum hatta o derece :)
Umarım resimleri beğenirsiniz..
tavsiye ederim sizde bir acil bir etek alın ve rahata kavuşun..
Neyse benden şimdilik bu kadar,
kendinize iyi bakın
Çevrenizde size SEVGİ DOLU - ART NİYETSİZ  bakan insanlar hiç eksik olmasın! MUCK. 




11 yorum:

YeMeK vAkTi dedi ki...

:) Tam boydan çekmemişsin ..Ben asla böyle bir etek giyemem sanırım kesin üstüme 5 kilo daha koyar ekran gibi aaa:)

Çokk yakışmış gerçekten güzel günlerde kullan :)

27 hazirandan itibaren bende tatildeyim yupppppiiii:D

♥мұ»p»r«i»n«č»є«ss dedi ki...

Yemek Vakti: Aylincim , eşimin bu kadar çektiğine şükür ediyorum beni walla...boydan al dedim ama bana da süpriz oldu :) pek gününde değildi bugün :) tatile gitmek lazım, stres atmak lazımm;) muckss..

chunlibeauty dedi ki...

Ne güzel yazmışsın canım.. :)
Bu arada yine çok güzel görünüyorsun eteğin rengini de duruşunu da çok çok beğendim :)

Sinejan dedi ki...

Eteğini gördüm oh püfür püfür dedim ki sende öyle demişsin. Bi kere prenseslerin uzun etekleri olur işte böyle :) Rengi çok güzel Mango'nun sitesinde görmüştüm belki bende alırım. Güle güle kullan...

~♥Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ♥~sinemella~♥Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ♥~ dedi ki...

yazın etek gibisi yok valla , sanada inanılmaz yakışmış tatlım güle güle giy:*
www.sinemella.blogspot.com

blogdayaparimkariyerde dedi ki...

Ayyy gerçekten çok yakışmış canım bence de hemen gidip bisürü rengini almalısın:) Uzun eteğin rahatlığına alışınca bağımlı gibi vazgeçemiyor insan:)

Bir Minik Bir Minnoş dedi ki...

Tam boy bir etek en kısa zamanda edineceğim ve artık karar verdim ki bu renk olacak :) Güle güle kullan hepsini canım :)

Banada beklerim :)
http://rimellikiz.blogspot.com/

minikkus dedi ki...

1- cok tatlı görünüyosun ama boy fotografını göremedim, cok merak etttiiiiim ^.^ eminim detaylı bakınca da cok güzel olmuşsundur..
2- hikayeye bayıldım. gerçekten öyle.. sevgiyi gerçekten bilen, yaşayan ve yaşatan insan, herşeye en uygun en dogru çözümü bulabiliyo.. süpermiş yaa.. ben bunu paylaşırım bak söyliyim:)
3- öpmeden gidecegimi sanıyosan yanılıyosun güzel kadın, seni de koca kafalı tontik ogluşunu da öptüm koskocamanından *.*

Kuzununannesi dedi ki...

yaaaaaaaaa full goremedıkkı senı :((( canımm gule gule kullan bende senın gıbı uzun etek gıyemeyenlerdenım allah allah cok netak ettım bak sımdı:)) hahhaha:))) tatıllmı ne guzel offf ya hayat yazın tatılden ıbaret olsa keske

Venüsün Dünyası dedi ki...

Çok şık olmuşsun canım bu arada kediciğe çoook üzüldüm :( Birde doğum günün kutlu olsun güzel yüzün hep gülsün sevdiklerinle ;)

Selin dedi ki...

eteği nerden bulucam been =)