İzleyiciler

Contact

BANA ULAŞMAK İÇİN: mymyprincesss@hotmail.com/// Instagram: @myprincesss Twitter:@my_myprincess

15 Kasım 2012 Perşembe

Ağlamadan Okuyabilen Warmı??





11 yorum:

Grace Happy dedi ki...

:(

Gurme Şirine dedi ki...

:(((((
çok üzüldüm çoook içim acıdı...

Birkaselezzet blogspot.com dedi ki...

DUYARLI KUZUM BENİM:)

yıldız dedi ki...

:((( önce insanlar önce insanlar diyen kalabalık içinde yaşıyoruz . önce sonra diye birşey kabul etmiyorum insanlara önce diye bu canlara reva görülen bu olaylar okadar içimi acıtıyorki , bunu yapanların aynı şekilde cezalanmasını istiyorum:((((((

Glow Twist dedi ki...

Tam teşekküllü bir hayvansever olarak bu yazılara çok üzülüyorum, lütfen sokak hayvanlarına daha duyarlı olalım, biraz mama biraz su hiç zor değil!

minikkus dedi ki...

ofiste böyle şeyler okumamam gerek benim:((( hayvanlar icin agladıgımı duyunca da kimse inanmıyo iyi mi!
ben hic sanmıyorum bu vicdansızlıgın kökünün kuruyacagını. Onların da birer can oldugunu, insan gibi onların da nefes alıp yemek yiyerek hayatta kaldıklarını herkes anlayana kadar (yani sonsuza kadar..) bu böyle gidecek.. keşke herşey daha farklı olabilseymiş..
Dün gece uyurken cok cıkardıgı icin Püre'yi yatak odamdan dısarı cıkardım ve geceleri cok yaramaz bi tız oldugu icin totosuna iki şaplak attım. bi "iyyyuuuuuv" diye ses cıkardı sani "yapmaaa" der gibi.. içim parçalandı, ne uyku kaldı ne bişey. aldım kucagıma, koynuma yatırdım öyle uyudum. tabi bizimki orda dakika durmadı, hemen atladı yataktan, yaramazlıga devam:))
onlarla hayat ne güzel, keşke herkes aynı degeri verebilse...

nily21 dedi ki...

bütün yaz kapının önüne bıraktığım su ve mama yüzünden apartmanda laf söylemeyen kalmadı ama umrumda değil! insanların doğaya ve birbirine yaptığını gördükçe hayvansever olmamak mümkün değil!

Adsız dedi ki...

Doğadaki diğer canlılar insanların emrine sunulmuş yaratıklar değildirler. Aksine, hepimiz bu gezegeni paylaşmak zorundayız. Onların da bizim gibi yaşam hakları kutsal. Ame ne yazık ki bunu savunanlar, tüm canlılara hak ettiği değeri verenler "kaçık" muamelesi görüyor. Ne acı!

Sevtap dedi ki...

Akşamın bu saatinde ağlıyorum,çok üzücü :(

Selen dedi ki...

tam kalbimden vurdu bu yazı :(( ne yazıkki insanlar sizin gibi duyarlı değiller onların bizden kalır yanı olmayan güzelim canlılar olduğunu unutuyorlar artık hayvanlara eziyet için çıkan yasaların genişletilmesi lazım sadece bir tane yasayla olmuyor bu iş :((

Kuzununannesi dedi ki...

yaaaaaa ısteyım ama :(((((((