İzleyiciler

Contact

BANA ULAŞMAK İÇİN: mymyprincesss@hotmail.com/// Instagram: @myprincesss Twitter:@my_myprincess

29 Mayıs 2010 Cumartesi

Lipton Form Plus ve Tabiki Ben Yine Rejimdeyim...


Yaz geldi yine ben rejimdeyim günlerdir kuş gibi besleniyorum...Bol salata ,meyve ,yağsız süt ve yoğurt bu resımde gördüğünüz çay ve nesfitle yaşıyorum denebilir...Kii ben krem peynir hastası, cola, çekirdek, pringles,  yaş pasta, ev baklası canavarı? Günlerdir tüm sevdiğim herşeye veda ettim ve taaaam 2 kılo verdim bugün ilk kez kendimi diğer günlere oranla zayıf ve formda hissedıyorum... Nesfitin fruits karışık meyveli  ise şahaneeee kesinlikle DENEMELİSİNİZ!!!
Bu bitki çayını sabahtan beri içiyorum tabiki tadı Rezaletttt ama sevgili dostum Öşşleem bana şiddetle önermesi üzerine azimliyim pes etmiycem...çünkü içindekiler çok ama çok değerliymiş hemen paylaşıyorum sizinle..

Sinemaki, funda,rezene kiraz sapı, böğürtlen yaprağı ,biberiye, mısır püskülü, maydanoz sapı...

Evet zaten bu karışımdanda ancak bu kadar kötü bi tat çıkabilirdi ama özlemciğimin tavsiyesi üzerine kesinlikle devam edeceğim o çok ama çok memnunmus bu çaydan..

3 yorum:

Adsız dedi ki...

Ayyy ne güzel 2 kg vermişsin canm ya tebrik ederim inş istediğin kiloya ulaşırsın :) Bende şu pis boğazlığı bıraksam :(

Adsız dedi ki...

canım benım kullan sen 3 gun sonra qorceksın kendındekı enerjıyı ve kıyaflerındekı suzulmeyı :)
ama cok ıcmek yok en fazla 3 fıncan hadı bakalım benım bugun 5.gunum 3.100 gram verdım cok hızlı vermek ıstemıorum o yuzden ben 2 fınacan ıcıyorum ve bırde oglenlerı daha sıkı yıyorum

Unknown dedi ki...

Off aynı şeyleri seviyoruz bende 2 gündür diyetteyim 2 ayda 10 kilo vermem lazım iddaya girdim eşimle :) dün pringles diye ölüyodum resmen vee bulamadım şansıma akşamı ettim tabi yiyemedim :( neyse diyete devam ediyorum hiç olmazsa.
Liptonun form çayından bende de var bir süre içtim faydasını görmedim tadını bende hiç beğenmiyorum