İzleyiciler

Contact

BANA ULAŞMAK İÇİN: mymyprincesss@hotmail.com/// Instagram: @myprincesss Twitter:@my_myprincess

16 Ocak 2011 Pazar

/////B.L.A.C.K S.W.A.N/////İzleyin!!



Bakire kız,saf ve güzel..Bir kuğunun bedenine sıkışıp kalmış.. Özgürlüğüne kavuşmak istiyor.. Sadece gerçek aşk büyüyü bozabilir.. Dileği neredeyse prens tarafından yerine getirilecekken aşkını ilan etmeden önce,kötü kalpli ikizi,Siyah Kuğu onu oyuna getirip baştan çıkarır.. Hayalleri yıkılan Beyaz Kuğu,uçurumun tepesine çıkıp kendini öldürür... Ölüm,onu özgürlüğüne kavuşturur..

 
Nina Kraliçe Kuğu oyununda başrolde oynayabilmek için bunca zaman bale kariyerinde her şeyi es geçmiş ve kendini bir disiplin içerisinde sadece bu işe vermiş bir balerin..Annesi vakti zamanında bale kariyerini sonlandırmış ve kızının tam anlamıyla bir balerin olabilmesi için her türlü yardımda bulunmaktan kaçınmayan fedakar biraz da baskıcı bir anne. Nina oyuna başrol olarak seçildiğinde Thomas ile olan çalışmalarda ortaya çıkarki Nina'nin bürünmesi gereken iki karakterden sadece Beyaz Kuğu'yu rahatlıkla canlandırabildiğidir.Siyah Kuğu'yu bir türlü tam anlamıyla canlandıramamaktadır. Disiplinli azimli kızımız Nina'da bunun üzerine odaklanır ve kendi içindeki karanlık tarafında bir gezintiye çıkar..

***Filmi az önce izledim ve hemen düşüncelerimi paylaşmak istedim!***
Genel olarak filmi çok beğendim.Erkeklerin fazla izlemekten hoşlanmayacağı bayanları daha çok etkileyecek bir film..
Bana göre gerek Natalie Portman'ın oyunculuğu, ki gerçekten de çok iyi oynamış bale gösterilerinde hayran kaldım kendisine, gerekse senaryosu itibariyle son derece başarılı bir film.Nina'nın içindeki iyilik ile kötülüğün bir nevi kapışması gibi geldi bana.Bazen filmde gerçeğin hangisi olduğuna dair kopukluklar olduğunu düşündüm ancak film sonunda bunu tam anlamıyla ortaya koydu.Aklımdaki tüm soru işaretlerini cevapladı.En etkileyici sahne en son sahneydi bence.. Nina'nın deyimiyle''KUSURSUZDU''..İzlenmesini şiddetle tavsiye ederim..Şimdiden iyi seyirler..:)


8 yorum:

esra altunkaya dedi ki...

bende izlicem,bu gece! :)

makyajblogum dedi ki...

Ben geçen haftalarda izledim, değişikti, herkesin çok hoşuna gitmeyebilir biraz sanatsal bir film çünkü... Natalie Portman'ı çok beğenirim ve çok da güzel oynamış...zaten küçük yaşta bale derslerine başlamış aksi takdirde bu kadar iyi oynayamazdı diye düşünüyorum!

lalinmakyajnotları dedi ki...

ben de izledim oldukça etkileyici değişik bir film

♥мұ»p»r«i»n«č»є«ss dedi ki...

evt film ve natalie kendine hayran bıraktı beni...

Nora dedi ki...

ich will auch in den film gehen und glaube er wird ganz gut! ;)

MODA DUYGUSU dedi ki...

bende çok istiyorum izlemeyi :) sımdı senın yorumlarından sonra daha da cok istiyorum :=)

Moda Çıkmazı dedi ki...

dediğin gibi erkeklerin çok fazla hoşuna gitmeyebilir. merak uyandıran kurgusu sayesinde büyülemeyi başarıyor. son sahnesi harikaydı.

ruken dedi ki...

öyle güzel anlatmışsın ki.. en yakın zamanda izlemeliyim diye düşündürdün.. :)