İzleyiciler

Contact

BANA ULAŞMAK İÇİN: mymyprincesss@hotmail.com/// Instagram: @myprincesss Twitter:@my_myprincess

18 Mart 2011 Cuma

ELİF ŞAFAK / AŞK





Ya ortasındasındır AŞK’ın merkezinde; ya da dışındasındır, hasretinde.. Ella Rubinstein Amerikalı bir ev kadınıdır. Tipik burjuva değerlerinin hâkim olduğu oldukça varlıklı bir ailesi, düzenli ve görünüşte “sorunsuz” bir evliliği vardır. Üç çocuğunu da büyüttükten sonra bir yayınevinde editör-asistanı olarak iş bulur; görevi A. Z. Zahara adlı tanınmamış bir yazarın tasavvuf felsefesini konu alan tarihi romanını değerlendirmektir. Ancak hayatının kritik bir döneminde eline aldığı bu kitap, hiç beklemediği bir şekilde Ella’yı derinden sarsacak, dünyevi aşkı keşfetmek adına zorlu ve tehlikeli bir yolculuğa çıkmasına neden olacaktır. Hayatlarımızın durgun gölünü dalgalandıran taş misali, yüzleşmek zorunda olduğumuz sıkıntılar, acılar… ve aşkın peşinde kat etmek zorunda olduğumuz zorlu yollar, ödediğimiz bedeller… Aşk… kitap içinde bir kitap, hayatın anlamı peşinde bir aşk macerası… Aşk… Elif Şafak’tan arayışa, gerçeğe ve keşfetmeye dair bir roman! (Alıntı)

*Kendi yorumuma gelince hünüz yeni başladım..Hep okumak istediğim bir kitaptı hediye edildi bana iyiki edilmiş son günlerde elimden düşmüyor!

Evet elimden bırakamayacak kadar kaptırdım kendimi.okudukça bir şeyleri keşfettim.Çok etkilendim demek daha doğru , bitirmeden hemde..:)

Tasavvuf ancak bu kadar güzel kaleme alınabilir ve yüreklere bu denli işlenebilir.Şems ve Mevlana ile ilgili daha önce pek bir şey bildiğimi  söyleyemem ama bu kitap kalbimde onlara karşı çok büyük bir yer açtı.

Herkese tavsiye ederim okuyun!



Umarım herkes kendini aşkın merkezinde bulur.

Sevgilerr ;)

















6 yorum:

!!! ♥ Hasretli Lezzetler ♥ !!! dedi ki...

su zamana kadar okudugun en muhtessem kitap bu kitapdir! bir kitap anca bu kadar bir insanin kalbinin en derinlerine oturur! sevgili elif safagin yüregine kalemine saglik!
sanada keyifli okumalar canim ;) sicacik sevgiler

SWL dedi ki...

mükemmel bir kitaptır. ben okuyalı bayağı oldu ama hala durup durup bazı şeylerini hatırlarım... Bu arada resimde harikasınn ;)) Sanki daha bi beyazlamış gördüm seni ;)

chunlibeauty dedi ki...

ben henüz okumadım :) alınacaklar listeme ekledim.. REsimde cok güzel cıkmışsın canımmm

civciv dedi ki...

ben de henüz okumadim, ama kitap hakkinda cok duydum !

ben de istiyorummmm <3

koccaman öptüm fistigim, su bloglar dogru dürüst olsa yine yahuuuu <3 özledim seniii

sen benim bloguma girebiliyormusun ???

♥мұ»p»r«i»n«č»є«ss dedi ki...

Şükür cevap yazabıleceğim yere ulaştım şuan...
Hasretli lezzetler: saol bitanem yorumun için..
Swl : cnm az makyaj var ztn bronzer sürmedim ondan öle duruyo... ;)
Civcivim : Ktunnelden yapıyorum tüm girişleri ama senın bloğuna sorunsuz ulaşıyorum...Com uzantılı oldugu için...Düzelmezse bende site açıcam caresi yok..öpüyorum hepinizi...

Gülsah ♥ dedi ki...

Bende merak ettim kitabi :-) Umarim burda bulabilirim kitapcilarda, yada internet'den siparis veririm. Tavsiyen icin cok tesekkürler canimmm.