İzleyiciler

Contact

BANA ULAŞMAK İÇİN: mymyprincesss@hotmail.com/// Instagram: @myprincesss Twitter:@my_myprincess

31 Mart 2011 Perşembe

MaYa'nın OYun HalleRi :)



Herkeseeee Günaydınnn...
Bugün bi değişiklik yapayım size resim yerine video ekleyim dedim her nekadar görüntü yamuk olsada idare edin artık :)
çeviremedim bir türlü :S
Dün akşam adı nihayet belli oldu kagıtlara isim yazıp önüne attık ve MAYA' yı seçti... Pak mayam benim o :)))
çok oyuncu birde bu cinslere özgü birşey yapıyor çok şaşıttı bizi...oyuncağını atıyoruz bir hışım koşup önümüze getirip bırakıyor tekrar atıyoruz yine getırıyor..Köpek gibi yaa :) Scottish Fold'ların özelliklerinden biriymiş bu cidden çok eğlenceli bir kedi..çokta komik ya öldürüyor bizi gülmekten :))
Daha bir sürü videolarını ve resimlerini paylaşıcam sizinle...Beraber büyütücez bu fıstıgı ona göre :) tecrübelerinize bilgilerinize ihtiyacım var herzaman...
Umarım harika bir gün geçirisiniz sevgilerimle ;)

10 yorum:

Unknown dedi ki...

Maya tam pakmaya ama yerim ben bunu tam senin istediğin gibi bir kedi canım evinizin neşesi olmuş belli ki bizimkinin cinsi sarman ama o da kendini köpek zannediyor lastik toka atıyorum geri getiriyor manyak bu kediler :)

♥мұ»p»r«i»n«č»є«ss dedi ki...

pak mayam benim o :) senin sarmanla benım kızı tanıştıralım bi gün bizde oynasınlar beraber :)) kaç aylık senınki şuan cnm...tavsıyelerine açıgım..İlk kez kedi beslıyorum evımde çünkü :)

Unknown dedi ki...

canım bizimki 4 buçuk aylık oldu aşılarını ihmal etmeyin bizimkinin hala sürüyor. Arada bir eve kusabilir kendini yaladığı için tüyleri midesinde rahatsız ediyor. Bize veteriner karamel verdi onu yediriyoruz ki kusmasın diye market mamaları asla önermiyor royal canin veriyorum bende :) buluşturalım bizimkileri kaynaşsınlar :))

Elif UYSAL dedi ki...

Ay güzelliğe bak yaaa:)Yerim ben o mayayı yerim:)Çok şeker tatlım,maşşalh:)Büyütürüz el birliğiyle bak benimkiler dana kadar oldular bile:))

♥мұ»p»r«i»n«č»є«ss dedi ki...

bonbon: canım ben yavrular için Pro Plan diye bi mama kullanıyorum günde 1 kezde yaş mama verıyorum whıskas junior, multi vitamın aldım ,birde anne sütünden örnek alınarak hazırlanmıs cocuk mamasına benzeyen bişey aldm toz seklınde adı Cat Mılk çok gzl bir süt cidden cocuk mamalarına benzıyor :) Aşıları 2 aylıktan sonra yapılıyor sanırım 12nisanda tam 2 aylık olcak Maya ozaman yaptırcam...Karamel dedıgın nasıl bizim bıldiğimiz yedıgımız karamel mi? :)) anlamadım? ??

özge dedi ki...

canım benim ya ne şeker,konu kedişler olunca her posta yorum bırakıyorum:) tam bebek yaaaa....

BÜTÜ dedi ki...

çok ama çok sevimli tatlım inanılmazzz bende çok istiyorum ama öğrencilik hayatı işte şimdilik sahip olamasamda inş ilerde benimde olur iyi günlerde büyüt :)

BÜTÜ dedi ki...

çok ama çok sevimli tatlım inanılmazzz bende çok istiyorum ama öğrencilik hayatı işte şimdilik sahip olamasamda inş ilerde benimde olur iyi günlerde büyüt :)
http://butunundunyasi.blogspot.com/

Unknown dedi ki...

canım proplan da iyidir ama whiskas asla vermeyin derim ben zaten veterinere gittiğiniz de o size söyleyecekir.Msnde de ekledim şimdi bol bol konuşuruz artık ordan ;)

Modavesaire dedi ki...

tatlım benm ne şekersin sen yaa. yaramaz pisicik senii:)) kedileri çook seviyorum ölüyorum hatta ama eşim istemiyoo evde bi kedi. o yüzden hasretim kediciklere:((