İzleyiciler

Contact

BANA ULAŞMAK İÇİN: mymyprincesss@hotmail.com/// Instagram: @myprincesss Twitter:@my_myprincess

23 Ekim 2011 Pazar

""BLOG HIRSIZLIĞI /// EMEK HIRSIZLIĞI""

http://makyaj-oje.blogspot.com/2011/08/my-favorite-bag-vol-1.html

http://makyaj-oje.blogspot.com/2011/08/rofle-yaptrdm_07.html

sabah aldığım bir mail ile bir izleyicim bana haber vermiş çok tşk ediyorum ona burdan!!!


yukarıdaki çakma adreste bu sahtekar ve  karaktersizin önde gideni şahıs benim yayınladıklarımı çalarak aklınca blog açmış :) Zavallı!!


olmak istediği ve olamadığı insanları taklit edip bloğ açmak onu küçük düşürüyor farkında değil MAL!


her blogtan bir konu çalarak blog hesabı oluşturmak mutlu ediyorsa seni söyleyecek bişeyim yok!!! sana küfür bile edilmez!! Sendeki beyni kuşa taksalar ters uçar :))


neyse belki kendinizden de bir şeyler bulabilirsiniz bu blogta arkadaşlar! çünkü pek çok blogtan çalıntı yazı var!!!seni  allaha havale ediyorum boş beyin :)

14 yorum:

balgözlükız dedi ki...

yine mi yaa...yok yok bu tip insanlar akıllanmıyor kesinlikle...

Adsız dedi ki...

Prensesim merhaba, ne Salak insanlar oldugunu gordum sayende! Gercekten cok beyinsizler! Bu blog sahibine gulmekten baska bir sey yapamadim cunku hepi topu 3 tane izleyici var! Sende gül geç derim! fikirsiz fakir fikir hirsizlari!

AyçA dedi ki...

Ay inanmıyorum böyle yaparak ellerine ne geçiyor anlamıyorum:( Allahtan Sağduyulu insanlar varda böyle şeyleri görünce haber veriyorlar.

http://ennstyle.blogspot.com/

♥мұ»p»r«i»n«č»є«ss dedi ki...

Aynen canlarım , ne insanlar var gördüğünüz gibi, gülüp geçmekten ve sadece burda deşifre etmekten başka yapabileceğim birşeyim yok!O yüzden yüzümü kapatıyorum ki böyle çalınmaları birazcıkta olsun aza indireyim diye ama yapan hertürlü yapıyor...Tşk ediyorum ilginize kızlar...

mamba dedi ki...

kızım bu sana platonik takılıyo olmasın sakın :))) bu ilgi niye bize değilde sana dimiii çok art niyetlisin valaaa:))

♥мұ»p»r«i»n«č»є«ss dedi ki...

Mamba: :) haklısın bu da farklı bi bakış açısı, sanırım bu gerizekalı benim gibi olmak istiyor! bu yüzden ne yapacağını şaşırmış zavallım.Neyse böyle mutlu demekki ,kendi haline bırakıyorum onu:)tınlamıyorum!

Unknown dedi ki...

Yok artık demek istiyorum ama bu hem çok ayıp bir şey hem de çok akılsızca. Blogosfer çok büyük bir yer değil ki bu hırsızlığın açığa çıkmayacağını mı düşünmüş acaba yapan? Hem burada emeğe saygısızlık var, kendisi kuaföre gidip fotoğraf çekip yayınlasaymış o zaman başkasının fotoğraflarını bu kadar umarsızca çalmalarına inanamadım. Çok üzücü bir durum, dahası utanç verici. Sinirini bozma diyemiyorum çünkü fazlasıyla sinir bozucu bir durum, umarım o kişi en kısa zamanda bu fotoları kaldırır canım.


BeTwin Us

Modagrafya dedi ki...

o yüzden ağustos ayında 3000'den fazla yazı girilmiş, insan anatomisinde mümkün değil günde 100 yazı girmek. eskiden başkasının sesiyle şarkı söyleyen şarkıcılar vardı bu da değişik bir formu.

♥мұ»p»r«i»n«č»є«ss dedi ki...

İstanbul's Finest: Canım aynen ,her blogtan nerden ne bulabildiyse kopyalamış yapıştırmış adınada blog demiş!!! zavallı işte! :)

GüzelGül dedi ki...

vayy demek öle he :) yakalayin sunu :D
http://guzelgulozyigit.blogspot.com/

özge dedi ki...

canım dün öğrendim bende benimde makyaj postlarımdan eklemiş,blogumdada duyurdum herkes öğrensin diye,pes dedim bende aciz kişik ....

~♥Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ♥~sinemella~♥Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ♥~ dedi ki...

ruh hastası bu başka bişi diil .ciddi üzüldüm bunu yapanın adına zavallı :s

tu-niz'le hayat dedi ki...

ayy tutup boğasım geldi.. terbiyesiz bu insan ya.. zaten hırsızlıkla blog yapmasa bir ayda 3054 post hazırlaması mümkün olmazdı.. sıkma sen canını tatlı prensesim :))

SaR dedi ki...

cnm ben de çok dertleyim, fotoğraflarım da dahil olmak üzere blogda benim yaratıcılığımı direk ertesi gün taklit eden bir sürü beyinsiz var...