İzleyiciler

Contact

BANA ULAŞMAK İÇİN: mymyprincesss@hotmail.com/// Instagram: @myprincesss Twitter:@my_myprincess

25 Temmuz 2010 Pazar

۩ Flormar Pretty Compact Allık P115 ۩

                  
                 


             
                                            

 


           


                               

  

                              
  

                      
  
                               

 


                            


☼ Kızlar herkese şimdiden iyi haftalar diliyorum bu büyük olasılıkla son postum çünkü 1 aya yakın bi süre olamayacağım şuan tatile konsantre olmuş durumdayım ama tatil resımlerini ekleme fırsatı  bulursam mutlaka paylaşıcam sizlerle.. ☼☼

Son zamanlarda çok meşhur olan bi allığı paylaşmak istedim ve bol bol resim çektim sizler için 14 gr. ağırlığında hiçte az değil az gibi duruyor ama değil iki renkte bana göre birbirinden gzl henüz yüzümde deneme fırsatım olmadı umarım ele çıktığı gibi yüzede renk vermesi başarılıdır...eğer öyleyse aklımda P116 rengide kalmıştı onuda alırım :)

Sizleri çok özlüycem kendinize çok iyi bakın yakın zamanda görüşmek dileğiyle hepiniz öpüldünüz...
♥♥♥ Sevgiler.. ♥♥♥


23 Temmuz 2010 Cuma

☼☼☼●HAYDİ TATİLEEE●☼☼☼



Günaydınnnnnn herkeseee güzel bir gün diliyorum benım için güzel bir gün denilebilir bu aralar asabiyim biraz herşeye hemen parlıyorum ama yakında hepsi bitecek çünkü ailecek TATİLE gidiyoruz yazlığımız Mersinde kim bilir belki biyerlerde karşılaşabiliriz... Haftaya çarşamba yada perşembe en geç gidiyoruz 1 ay süreyle yokum kendimi yenilemem ve bol bol dinlenmem için harika bi fırsat benim için.. Deniz kum güneş eğlence dostlar düşünmesi bile moda sokuyor benı...
Bütün kışın yorgunluğunu atıcam bol bol spor yapıcam evlilik öncesi çok iyi bi doping olacak... Nişanlımda bize katılacak mersini arkadaşlarımı herkesi çok özledimmmm bekle bizi Mersinnnnn geliyoruzzzzzz ;)  

19 Temmuz 2010 Pazartesi

*''*Paranın Satın Alamayacağı Şeyler Vardır*'*' :)


Günaydın herkese güzel bir hafta diliyorum..Çok hoşuma giden bir resmi paylaşmak istedım sizlerle..Ewt paranın satın alamayacağı şeylerde vardır hayatta ne güzel hayvanların hiç paraya ihtiyaçları yok karşılıksız menfaatsiz gerçek sevgi onlarınki bana göre paranın bile satın alınmayan şeyler şunlar...

Para ile ilaç alınır,ama sağlık alınmaz

Para yiyecek alır ama iştah alamaz

Para yatak alır ama uyku alamaz

Para ev alabilir ama bir yuva alamaz

Para lüks şeyler alabilir ama kültür alamaz

Hayatta en iyi şeyler para ile alınamayanlardır.

 

* Zaman (Gelecek ve geçmişi asla değiştiremezsiniz)

* Ve Zeka ( Ya akıllısınızdır yada salak. Milyon dolarlarınız olsa bunu değiştiremezsiniz)

 Eğer bu tür şeyler aklınıza gelirse yorum yapmaktan çekinmeyin ..


Sevgiler...

16 Temmuz 2010 Cuma

♥♥Revlon Photo Ready Foundation ♥♥ Love♥ İt ♥♥














02 VANİLLA










Günaydınnnnn Herkeseeee harika bir gün çok mutluyum allah bozmasın...Bugün size fondotenlerin efendisini tanıtıcam..:)
Yıllardır ben bu fondoteni almak istıyordum...Ebayda buluyorduk ama tr.ye gönderim yapan satıcı bulamıyordum neyseki  bulduk ve Sonunda benım oldu burdan esracığıma bikez daha tesekkürler... Ebaydan aldık ve 8 günde elimize ulaştı... Ben bu fondotene ''Fondotenlerin Efendisi'' diyorum :) Gerçekten öyle ama bnm için Ne dior fondotenim ne de Mac fondotenim Ne Inglot ne Maybelline hepsini kullanmama rağmen hiç biri bununla boy ölçüşemez bana göre... İnsanın yüzüne istenen canlılığı katan içinde ışıltısı olan asla kalıp gibi durmayan Mükemmel bir fondoten.. Kapatıcılıgı süper yapısı dokusu kadife gibi ve pompali cam şişesi harika... 2 rengini birden aldım 02 Vanilya ve 03 Shell malesef 03 shell bana koyu olacagından onu daha açmadım Hatta almak isten olursa bana Mail atabılırler Shell olanı Satabilirim yüzüme koyu kalacagını düşünuyorum o yüzden açılmadı...
02 vanilla tam benım rengim bundan sonra fondoten arayışım bitmiştir... Varsa yoksa Revlon photo ready 1 numaradır benım gözümde...Resimler zaten çok şey anlatıyor umarım beğenirsiniz Sevgiler...Öpüldünüz tabiki :)


15 Temmuz 2010 Perşembe

♦ ♣ ♥ Günün Sözü ♦ ♣ ♥


Ne hesabını veremeyeceğim bir günüm oldu,nede vicdanımı lekeleyen bir geçmişim.Ne hissettiysem onu söyledim,yaşadım.Yaşadığım andan pişmanlık duymadım.kendimle vicdan mahkemesi yapmak zorunda kalmadım.Sevmediğim birine seni seviyorum demedim,birini severken karşılığını beklemedim.Sevdiysem sonuna kadar gittim,bitirdiysem geriye dönmedim.
Bazen kırıldım,bazen kırdım..
BEN SADECE,ZAMANI GELDİĞİNDE,VAZGEÇMEYİ BİLDİM..!



Güne pek iyi başladığım söylenemez ama umarım şuandan itibaren herşey iyi gider güzel bir gün diliyorum kendime ve sizlere sevgiler...


9 Temmuz 2010 Cuma

♥♥Günün Sözü ♥ Herkes Okumalı!♥♥

'' Gözlerini uzat ve bak.Gökyüzünde dolaşan mavi ve kederli düşlerine.Aslında her şey sende gizli..Şuan akıp giden zaman ne bir daha geri dönecek; Ne de tekrarı olacak.O yüzden şimdi gülümseyerek mavi düşlerine yelken aç...Kucakla düşlerii sımsıkı sarıl ve bırakma.Hayat pişmanlıklarla boğuşamıyacağın kadar kısa ve geçmişi hatırlatacak kadar nankör...HeR ŞeYe iNaT Ve KeNDiN iÇiN ...HiSSeTTiĞiN GiBi YaŞa... '' !!!!!!!!!



Sevgiler öpüldünüz...



8 Temmuz 2010 Perşembe

├♥♥ Scott Barnes Powder / Cream Concealer Light ♥├





Concealer yapısı ipek gibi dokunmamla dagılması, yayılması bir oluyor ama benım ten rengime göre koyu kaldı.. Üstelik bu en açık rengi :S Neyse ben bunu fondoten niyetine kullanmayı planlıyorum zaten..


...Flashlı...

Alabaster + Diamond Dust+ Concealer



Diamond Dust swatch

Malesef Alabaster swatchını eklemedim çünkü benım ten rengimle aynı oldugu için resımde hiç belli olmadı sadece içinde ufak ışıltıları var... Ama diamond dust daha yoğun ışıltılı ve benım için günlük yüzümde kullanabileceğım bir ışıltıya sahip yüze inanılmaz canlılık verıyor her ikiside iyiki almısım... Çilek indirimden aldım diamond dust ve concealerı (16.00 + 20.00 tl )  fiyatındaydılar ben aldıgımda..
Alabaster pudrayı ise bi blog sahıbesi arkadasımdan aldım.. İnanılmaz gzl bi renk oda benım gibi açık tenlilere tavsıye ederim..
Sevgilerimle Öpüldünüz...