İzleyiciler

Contact

BANA ULAŞMAK İÇİN: mymyprincesss@hotmail.com/// Instagram: @myprincesss Twitter:@my_myprincess

30 Aralık 2010 Perşembe

۩ ۩ MUTLU YILLAR ۩ ۩



MASAL GİBİ BİR YIL DİLİYORUM HERKESE..UMARIM HAYAL ETTİĞİNİZ HERŞEY SİZİN OLUR BU YIL!!MUTLULUK YAKANIZI HİÇ BIRAKMASIN SEVGİLERİMLE...

♥♥C.Dior NUDE ♥Foundation Aldım!!!♥♥

                             


Madem çilekte kampanya var ben dururmuyum? Tabiki hayırrrrrrrrrr!!
Sevgili arkadaşım Esracığımdan gördüğüm bu fondotenden bende aldım 010 Ivory rengini 10 gün içinde umut ediyorum gelir :))
Ve insallah rengi olur :) Sevgilerimle öpüldünüz..

25 Aralık 2010 Cumartesi

»»««GOJANE'DE İNDİRİM»«»«

           


hErkese GüNaydınnnn UMarım HARİKA Bir hafta sonu geçirirsiniz dün itibariyle sevgili arkadaşım Esra ile birlikte gojaneden sipariş vermiş bulunuyoruz :)))
 Aldığımız MOdeller süpriz olsun...
İnanılmaz indirimde şuan mutlaka bakın acele edinnnnn ;)
Sevgiler  ;)

21 Aralık 2010 Salı

Güzel bir haftaya merhaba :)








Herkese merhaba..Umarım hepiniz çok ama çok güzel bir hafta geçirirsiniz...Dertten ve sıkıntıdan uzak bir hafta :)
Geçen gün salonuma kendini bu yılbaşı ağacı sanan ağacı alıp süsledim :) Eşim gülmekten öldü çok büyükmüş biraz ufagını alsaydın diye :) tamam büyükler iyi güzelde yer kaplıyolar diye büyük almadım ayrıca bu çok şirin gözüktü gözüme :) napıyımmmm :)
Neyse keyfim çok yerinde bugün allah bozmasın çok öpüldünüz sevgilerrr... ;)

14 Aralık 2010 Salı

♥Benim♥ Tatlı ♥Kedim♥♥''Şeker'' ♥♥




"Sizler; Bir kedi yavrusu için endişe duyacak kadar, bir anne köpeğin bebeklerinden ayrılmasını dert edecek kadar, bir leyleğin yarası için koşturacak kadar, bir başka canlı için gözyaşı dökecek kadar yüce ruhlu insanlarsınız''














Şu tatlılığa bakarmısınız? Benim işyerimde baktığım maskotumuz 3 yıldır bizımle olan kedimiz Şeker hanımı tanıtmak istiyorum sizlere....Kendisi çok mağrur ,hanım hanımcık öyle fazla mıncıklanmaktan hoşlanmayan asil bir kızdır...1 kez anne oldu ve sonra kısırlaştırdık...Yan tarafımızda kasap var allah razı olsun o da hayvanları çok seviyor...Geceleri kasapta kalıyor...Kedi dostu bir kasabımız var..onunla beraber tüm caddedeki sokak kedilerini ve köpeklerini besliyoruz...Ben kuru mama alıyorum o da et ve kemik desteğini esirgemiyor sağolsun...Böyle insanları tanıdıkça inanılmaz mutlu oluyorum...Geceleri daha bi huzurlu uyuyorum bir hayvanın karnını doyurduğum için...En büyük sevabın bu masumlara bakmak olduğunu düşünüyorum ayrıca...Umarım Şeker hanımı beğenmişsindir...Sevgiler öpüldünüz...

11 Aralık 2010 Cumartesi

///Dead Man>>Walking///






Herkese Merhaba bugün ankaraya usul usul Kar  yağıyor ve heryer bembeyaz harika görünüyor..
Bugün tüm gün evde tembellik yapıp film izledim senelerdir izlemeyi istediğim filmi sonunda alıp izleme fırsatı buldum...Diyebilirim ki uzun zamandır izlediğim en etkileyici filmlerden birisi...Karmakarışık duygular yaşatıyor insana..Zaten beni tanıyanlar bir Charlize Theron'a iki Sean penn'e olan hayranlığımı bilirler.:))

Sorgulamak ve pişmanlık üzerine,insanı düşündüren bir film.
 Susan sarandon ve Sean penn bize o kadar şey anlatıyorlarki..



Pişmanlık nedir ? sorgulamak nedir? neden pişmanlıklardan sonra sorgulama ihtiyacı hissederiz, kendimizi ve hayatı ? bu soruların bütününe belki bu filmde yanıt alınır..
1995 yapımı bu harika filmi izlemeyenler mutlaka izlesin!!
 Umarım güzel bir hafta sonu geçirirsiniz sevgilerimle...

7 Aralık 2010 Salı

۩♠Beklenen♠ Kargom♠ Geldi♠۩





Bunlarda eşimin çok severek kullandığı parfümleri


ve bennn :))


Bu kez biraz gecikmesine rağmen sağ sağlim elime ulaşan kargom nihayet yüzümü güldürdü...Eşim için her nekdr yılbaşı hediyesi olsada dayanamadı ve hemen açtı tabikiii :) Hiç hayır dıyemıyorum ben bu adama yaa :)))

Eşim az ve öz parfümler kullanıyor severse bir yenisini alıyor mutlaka benım gibi aç gözlü değil...Her ay bir kokuya aşık olmuyor.:)

Dior homme harika bi koku hediye arayışındaysanız alın derim..
Umarım hepiniz güzel bir hafta geçirirsiniz
Ve Mutluluk yakanızı hiç bırakmazzzz!!! 

Sevgilerrrr...