İzleyiciler

Contact

BANA ULAŞMAK İÇİN: mymyprincesss@hotmail.com/// Instagram: @myprincesss Twitter:@my_myprincess

9 Eylül 2011 Cuma

♦♦♦ DöVmE YapTırDıM ♦♦♦♦♦


Romeo ölmeli, Titanic batmalı, ve

"Aşk" herşeye rağmen yaşanmalıdır.. ;)






────▄▐▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀ ▀▌
───▄▄██▌█ ░░░ GÜNAYDINNN ░░░░▐
▄▄▄▐██▌█ DİKKAT SEVGİ VE SELAM DOLU
███████▌█▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄​ ▄▌
▀(@)▀▀▀▀▀▀▀(@)(@)▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀(​ @)▀


Günaydın Herkese..

Ne kadar güzel bir gün di mi?
Bayılıyorum Cuma gününe enerjim 10 kat daha fazla, kendimi survivor Taner gibi hissediyorum bugun :)))
ya içim ayrı bi sevinçle dolu :)
Çok hiperaktif, biraz şımarık, deli doluyum bugun hiç bitmesin....
Eyy @şk sen nelere kadiirsin?
Aşk böyle hissettiriyor sanırım beni;))

En sonunda ha yaptırdım ha yaptırcam derken dün ani bi karar ile bu dövmemi yaptırdım!!!Bana göre çok zarif ve seksi duruyor :) Herkes beğenmek zorunda değil elbette ama benim için çok şey ifade ediyor bu 3 kelime,

Eşimin isim ve soyisiminin baş harfleri!!!
A.S.K
...Birleşince AŞK oluyor...
Bundan daha güzel ve anlamlı bir yazı düşünemedim..?
Hatırlarsınız zaten bende kolyesi var...


Hatırladınız mı? ;)

Sabah apar topar çekildi bu resimler idare edin , daha hoş resimlerle ilerleyen günlerde karşınızda olucam...

" Dini açıdan yorum yapanlar olursa asla yayınlamıycam ve cvp vermiycem rica ediyorum ona göre yorum yapın..."

Zaten bu tamamen kişinin kendi inancıyla ilgili, herkesin inancı - düşüncesi kendine,  lütfen yorum yaparken bu ricamı göz önüne alırsanız çok sevinirim..

Beğenmeyenlerde olabilir her eleştiriye açığım ama
önemli olan benim çoook beğenmiş olmam ;)

*Acıdı mı diye sorarsanız, enseme sürülen bir kremden sonra hiç bir acı hissetmedim,keşke daha önce cesaret edip gitseymişim , adres isteyenler bana mail ile ulaşabilirler, istiyorsanız ve beğendiğiniz birşey varsa hiç düşünmeyin hemen yaptırın , asla korkmayın, tek tavsiyem fazla göz önünde sürekli göreceğiniz yerlere yaptırmamanız, çabuk sıkılabilirsiniz...aslında bu dövme yapılırken eşim videoya'da çekti  ama bir türlü bulamıyorum nereye kaydettiğini, bulursam paylaşıcam...

Harika bir hafta sonu beni ve sizleri bekliyor eminim,
kendinize iyi bakın pazartesi görüşmek üzere çook öpüldünüz Kiss ;)





31 yorum:

Elif UYSAL dedi ki...

Tatlım harika olmuş:) Bayıldım,nasıl anlamlı nasıl güzel:) Herkesin inancı kendine yorum yapan olursa asla yayınlama bana ne yorumlar geldi zamanında:))) Süper gözüküyor kuzum:)

SWL dedi ki...

bence çok anlamlı vede güzel olmuş. ayrıca sexy de durmuş ;)
bende yaptırmayı düşünüyorum ama o tatlı canım yok mu işte acayip korkuyorum :)

♥мұ»p»r«i»n«č»є«ss dedi ki...

Eliffcim : Canımsın , beğenmene çok ama çok sevindim , ömür boyu bununla yaşama hissi çok mutlu ediyor beni...çok öpüyorum hayatım!


SWL : Bitanemmm çok saol- hiç korkma , sadece yaparlarken bir krem sürüyor kayganlaştırması ve acı vermemesi için, onu sürmelerini istersen hiç ama hiç acımıyor GÜVEN BANA! Bekleme seç sende kendi aşkını ;)

Ebru dedi ki...

Cok hos olmus gercekten, ayrica yeride super! :) Bende epeydir yaptirmak istiyorum ama acidan korkuyorum acikcasi. Kardesim yaptirdi birkac sene once, o birazda olsa rahatlatti beni ama bakalim ne zaman cesaret edebilecem :)) Iyi hafta sonlari tatlim! :)

Pamuk dedi ki...

öncelikle dövmenin yerine bayıldım sonra anlamına sonra şekline sonrada sana :))) tatlım herkesin inancı kendine bence çok yakışmış yani sadece olsun diye yapılmış bir dövme değil bu çok güzel :))) benim pek aram yoktur ama başkasında çokkkk beğenirim eğer yaptırıcak olsaydım bende PAMUK yazdırırdım yada sadece KEDİ :))) bilirsin beni kedi aşığı manyağım tekiyim :D neyse benden 10 üzerinden 10 puan :))) öptümmmm güzellliiikkkk :)))

♥мұ»p»r«i»n«č»є«ss dedi ki...

EbRucuM : hiç korkma canım kremle yapılınca hiç acı hissetmiyorsun!!Vakit kaybetme insan yaptırmadığı zamana üzülüyor gerçekten ;)

Pamugum: canımın içi çok saol güzel sözlerin için iyiki varsın!

kozmetikperisi dedi ki...

Dövme harika olmuş,bu arada eşinin isminin baş harflerinin a.s.k olması ne güzel :)

♥мұ»p»r«i»n«č»є«ss dedi ki...

Perimmm: çook tşk ediyorum cnmcım ;)

FashionDesignbyCnS {Cns'design by Cansu} dedi ki...

hiiii bunu beğenmeyecek biri olur muuuu. süper süper süper! tam benim istediğim gibi. bende içi dolgulu dövmeler sevmiyorum böyle çizgi şeklinde olacak göz yormayacak:) güle güle kullan canım. Aşk'ınla mutluluklar :)

♥мұ»p»r«i»n«č»є«ss dedi ki...

CNS: yerimmmm seni çok daha mutlu oluyorum böyle olumlu yorumlar alınca beğenmene çok sevindim cnm benım kocaman öpüldün ;)

nily21 dedi ki...

süper olmuş!bende aylardır yaptıracağım dövme modeli cüzdanımda geziyorum ve cesaret edemiyorum..madem bu kadar kolay diyosun daha fazla beklemeden gitmeli..sürülen krem ve adres konusunda bilgi verebilirsen çok sevinirim.Sevgiler,Nilgün
nilgunm@gmail.com
www.trendyandfriendly.blogspot.com

♥мұ»p»r«i»n«č»є«ss dedi ki...

Nilgün: Çok saol cnm hiç korkma söylediklerime güven, ben seni yaptırdığım yere yönlendiricem çok memnun kalacaksın, maıl atıyorum sana ;)

civciv dedi ki...

Prensesim dövmen cok hos olmus !! Ben de uzun zamandir istiyorum ama Bir türlü cesaret edemiyorum ;))

Bakalim ne zaman dövmelenirim ;)))


Kocaman öptüm seni güzelim !

Aysun Karaalioğlu dedi ki...

güzel olmus cnm , yeri de cok güzel ...

♥мұ»p»r«i»n«č»є«ss dedi ki...

Civciv : çok beğendim bende keşke daha önce yaptırsaydım diyip duruyorum kendi kendime hiç vakit kaybetme hayatım bugün bi mağazaya girdim iki kişi yanıma gelip dövmeniz cok güzel dedi çok anlamlı ve değişik dedi :) nasl hoşuma gitti anlatamam..Seni yansıtan birşeyi mutlaka taşımalısın üzerinde ;)

Aysun : Çok tşk ediyorum canım benim ;)

Unknown dedi ki...

güzellikk! çok tatlı ve anlamlı yaa bayıldım, güle güle kullan. Ben de minik bişi yaptırmak istiyorum ama hala tam içime sineni bulamadım..Sanırım tam da heh işte budur dediğim zaman yaptıracağım:) optum kocaman sevgiler AŞK!

fashionist dedi ki...

sana bol aşklı günler diliyim ozaman :)

http://cansansalmoda.blogspot.com/

tuem dedi ki...

ne anlamlı bir kısaltma olmuş iyi ki de yaptırmışsın çok hoş olmuş dini açıdan yorum yapanlara takılma herkes kendinden sorumludur yayınlamamakla en iyisini yaparsın.Bende çok istiyorum dövme yaptırmayı ama cesaret edemiyorum kemiğe gelince çok acıyormuş :(

kibele dedi ki...

Çok güzel olmuş cnm, çok beğendim nerde yaptırdın ben de çok istiyorum da güvenilir bir yer mi?

j.d. dedi ki...

Çok güzel olmuş canım,çok anlamlı da...Ben bayıldım, cesaretlendiğim bi anda bende yaptırmak istiyorum; böyle güzel dövmelerde ilham oluyor bana :)

fmcel dedi ki...

Çoook beğendim,harika olmuş,güle güle kullan:)Benimde ayak bileğimde lotus çiçeği dövmesi var,başkalarının beğenip beğenmemesi hiç sorun değil ben baktıkça mutlu oluyorum.Bu dövme işi bağımlılık yapıyormuş,aman dikkat.:))bende bir tane daha istiyorum ama eşim engelliyor.Sevgiler

♥мұ»p»r«i»n«č»є«ss dedi ki...

kızlarrr çok tşk ediyorum hepinize pazartesi güzel resimlerle karşınızdayım sevgilerimle ;)

Unknown dedi ki...

Tatlım harika bir dövme olmuş, tasarımı kadar anlamı da çok güzel. İnsanın aşkını bu şekilde taşıması hem kendisine hem de sevdiği kişiye büyük bir mutluluk veriyordur bence :) bundan sonra daha sık topuzlu ve sırt dekolteli foto istiyoruz bu güzelliği saklama bizden canım :))


http://betwinus.com/

Selin Ergeçer dedi ki...

Sözkonusu bir dövme olacak ve ben beğenmeyeceğim öyle mi? tarih yazmaz :) Dövme çok severim, öoğunu da beğenirim, bu da çok beğendiklerim arasında, çok feminen,çok hoş duruyor :) bayıldımmmm, iyi ki yaptırmışsın :))

♥мұ»p»r«i»n«č»є«ss dedi ki...

Gizoşum: İyiki varsın görmeden çok seviyorum seni, giydiklerinde çok yüzündeki o masum o güzel ifadeni seviyorum , sonra kıyafetlerin geliyor bunuda söylemeden geçemiycem, güzel yorumun için çok saol canımın içi çok öpüyorum...

Selincim : Beğenmene çook sevindim yarın harika resimler ekliycem , devamı gelecek gibi görünüyor sevdim ben bu dövme işini :) çok öpüyorum cnm sevgiler ;)

Unknown dedi ki...

Canım benim yazdıkların günümü, sabahımı aydınlattı :) hislerimiz karşılıklı inan bi tanem, ben de senin Dilem'le birlikte hayranı olduğumuz güzelliğin kadar içtenliğine de bayılıyoruz :) İnsan tanımadan bu kadar sıcak duygular besleyip sevebilir ancak :) kocaman öpüyoruz seni canım benim :)))

♥мұ»p»r«i»n«č»є«ss dedi ki...

çok mutlu oldum böyle hissetmenize canlarım benim..türkiye'ye gelirseniz - yada ankaraya yolunuz düşürse lütfen haberleşelim :) çok öpüldünüzzzzz güzelliklerim..

theice-creamparlour dedi ki...

cok anlamlı ve güzel bir dövme cok sevdimm :) bir selam bir yorumm :DD

♥мұ»p»r«i»n«č»є«ss dedi ki...

Hoşgeldin bloğuma ozaman tatlım ;)tşk ediyorum sevgiler ;)

Mayka dedi ki...

Bayıldımmmm

Adsız dedi ki...

çok süper on numara bir dövme bu yaa ve inan bana ince çizgilerle o kadar kibar anlamlı durmuş ki abartısız olması ve çok anlam taşıması bakımından bundan iyisi şamda kayısı=))) lafın tükendiği yer=))