İzleyiciler

Contact

BANA ULAŞMAK İÇİN: mymyprincesss@hotmail.com/// Instagram: @myprincesss Twitter:@my_myprincess

24 Şubat 2010 Çarşamba

Parfümlerimmm..





Soldan Sağa:
1- Narciso Rodriquez:
En sevdiğim vazgeçilmezim hayatım boyunca kullanacağım ve asla sıkılmayacagım tek parfümüm bu..Herkesin sevip begeneceği türden bi koku değil bana göre çok seksi çok kadınsı çok ama çok değişik bi koku.. odunsu ve kehribarımsı bir parfüm! Üst notalarda Bal Çiçeği, Portakal Çiçeği, Amberlyn ve Vanilya; orta notalarda taktil misk ve kalıcılığı sağlayan taktik ağaç kullanılmıştır.

2-Elizabeth Arden - 5th Avenue Night : Onu anlatacak kelime bulamıyorum çiçeksi desem değil odunsu desem değil :) çok özel bi koku ama keşke daha kalıcı olsaydı... romantik bi parfüm vazgeçilmez bi koku..

3- Elizabeth Arden - 5th Avenue: Çiçeksi ve yarı oryantal parfüm.
Leylak, ıhlamur çiçeği, manolya ve müge.. en güzel çiçeklerden oluşan bi parfüm düşünün ama hiç ama kalıcı değil benım tenimde malesef en büyük eksisi bu !!Bidaha almam :(
4- Moschino Cheap and chik : Bayılıyorum kokusuna temiz harıka bı kokusu var üstelık kalıcıda 200 ml.de olsa yetmez gibi geliyo günlük ve gece kullanım için çok ideal sıkılmadan kullanacagım kokular arasında yerini aldı bile...

5- Gwen Stefani Lamb: Malesef bu koku tr.de yok çilekten alabilirsiniz ama deneme şansınız yok herkesin seveceği türden bi koku degıl çiçeksi notalara sahip ben çok sevıyorum gündelik sonzamanlarda sıktıgım kokum bu 100. ml birde daha açılmamış paketim var üstelik :)

6-LE'au The One : Meyvemsi, çiçeksi bir parfüm.Tatlı, ferah,cezbedici.Üst notalar da şeftali, mandalin.Kalp notalarında müge, erik.Temel notalarda misk, meşe yosunu, kehribar, vanilya, vetiver. Ne kadar cok aşık olarak aldıysamda bıkaç kez sıktıktan sonra beni mutlu etmedi bu parfüm satıcam yada takas edıcem en kısa zamanda...Tipik bir ikizler burcuyum malesef ben evet :)

7- Calvin Klein Blossam: turunçgil özlü ferah, seksi ve şehvetli.
Üst notalarda kumkat, çiy düşmüş yeşil akorlar ve nar; orta notalarda orkide çiçekleri, lotus çiçeği ve pembe şakayık taçyaprakları; alt notalarda ise blond wood, beyaz kehribar ve buzlu saf misk var.. Çok severek aldım hala seviyorum ama bundanda sıkıldım bidaha alacagım bi koku değil...

1 yorum:

Bilgentolis dedi ki...

ya ben bu bloğu nasıl keşfetmemişim aylardır, ba yıl dım! parfümlerin de harika. o narciso sadece şişesi için bile alınır :)