İzleyiciler

Contact

BANA ULAŞMAK İÇİN: mymyprincesss@hotmail.com/// Instagram: @myprincesss Twitter:@my_myprincess

15 Temmuz 2010 Perşembe

♦ ♣ ♥ Günün Sözü ♦ ♣ ♥


Ne hesabını veremeyeceğim bir günüm oldu,nede vicdanımı lekeleyen bir geçmişim.Ne hissettiysem onu söyledim,yaşadım.Yaşadığım andan pişmanlık duymadım.kendimle vicdan mahkemesi yapmak zorunda kalmadım.Sevmediğim birine seni seviyorum demedim,birini severken karşılığını beklemedim.Sevdiysem sonuna kadar gittim,bitirdiysem geriye dönmedim.
Bazen kırıldım,bazen kırdım..
BEN SADECE,ZAMANI GELDİĞİNDE,VAZGEÇMEYİ BİLDİM..!



Güne pek iyi başladığım söylenemez ama umarım şuandan itibaren herşey iyi gider güzel bir gün diliyorum kendime ve sizlere sevgiler...


5 yorum:

Yeşim dedi ki...

Canım, günün bundan sonraki saatleri sana mutluluk getirsin :) Çok sevdim bu sözü, çok teşekkürler paylaştığın için. Zamanı geldiğinde vazgeçebilme gücünü kendimizde bulmak dileğiyle...

yıldız dedi ki...

çok güzel yazı ama ne alaka??? iyisin dimi herşey yolunda
kendine iyi bak tatlım
sevgiler

♥мұ»p»r«i»n«č»є«ss dedi ki...

şuan çok iyiyim allah bozmasın sabah taksicinin tekıyle kavga ettımde beni arabayla sıkıştırmaya çalıştı allahın höödüğü :) sinirimi zıplattı sabah sabah :)

Gizzy dedi ki...

cnm benimm kıyamam...sen hiç bakma o taksicilere ben de geçen hafta kazamı bi taksici yüzünden yapmıştımm sabah sabah gününü rezil etmesine izin verme...bu arada yazıyı çok beğendim özellikle son cümle süper:)

♥мұ»p»r«i»n«č»є«ss dedi ki...

yeşimcim çok saol ilgin için...
gizemcim şuan çok iyiyim atlattım o psikolojiyi nihayet bi taksicilere bide dolmuşculara uyuz oluorum :) yolları kendilerinin sanıyorlar sinir ediyorlar insanı neyse bu güzel günümü kimsenın bozmasına izin vermıycem artık :)