İzleyiciler

Contact

BANA ULAŞMAK İÇİN: mymyprincesss@hotmail.com/// Instagram: @myprincesss Twitter:@my_myprincess

23 Temmuz 2010 Cuma

☼☼☼●HAYDİ TATİLEEE●☼☼☼



Günaydınnnnnn herkeseee güzel bir gün diliyorum benım için güzel bir gün denilebilir bu aralar asabiyim biraz herşeye hemen parlıyorum ama yakında hepsi bitecek çünkü ailecek TATİLE gidiyoruz yazlığımız Mersinde kim bilir belki biyerlerde karşılaşabiliriz... Haftaya çarşamba yada perşembe en geç gidiyoruz 1 ay süreyle yokum kendimi yenilemem ve bol bol dinlenmem için harika bi fırsat benim için.. Deniz kum güneş eğlence dostlar düşünmesi bile moda sokuyor benı...
Bütün kışın yorgunluğunu atıcam bol bol spor yapıcam evlilik öncesi çok iyi bi doping olacak... Nişanlımda bize katılacak mersini arkadaşlarımı herkesi çok özledimmmm bekle bizi Mersinnnnn geliyoruzzzzzz ;)  

9 yorum:

Did Dans La Mode dedi ki...

Canım iyi tatiller sana ben burda olmıycam çünkü ben de yarın gidiyorum. Yanlız 1 aylık o uzun süreye içim gitti haberin olsun :) Umarım harika bir tatil geçirirsin...

♥мұ»p»r«i»n«č»є«ss dedi ki...

Çok saol canım öpüyorum ;)

LensMakyaj Blog dedi ki...

İyi tatiller. 1 ay deniz güneş kulağa harika geliyor.

Hürrem Sultan dedi ki...

1 ay nasıl tatil yapıcaksın işi mi bıraktın :) geöçen hafta mersindeydim susanoğlunda ve kabızlıda geziyodum heryer kımıl kımıl git boşalt kafayı :)

♥мұ»p»r«i»n«č»є«ss dedi ki...

yok canım en kısa tatılım bu olacak evlencem diye hatta kendi işim benım çünkü istedıgım kadar tatıl yapabılırım yerıme bakacak kişiler cok kardesımde var işin başında bana serin kumlardan serin sulara atlamak kalıyoo :) 1 ay kesmez ama napalımmmm iş çok dönüşte :))) sizin yerınızede gircem bol bol söz... Susanoğluna gittik evet ama kabızlı diye biyer duymadım ben :)) ne bıcım adı varmıs ya :)

Hürrem Sultan dedi ki...

:) Bende de duyunca pek iyi hisler uyandırmadı ama denizi süpedi afettim ismini hemen :) oo ne iş yapıyosun peki merak ettim. iyi tatiller sana..

♥мұ»p»r«i»n«č»є«ss dedi ki...

cafe işletıyorum kardeşimle ;)

STYLE M dedi ki...

ne guzell.git tadini cikra bol resmlerle dön .uamrim hep guzel guzel ve zevkle cafeni isletirsin ;D

♥мұ»p»r«i»n«č»є«ss dedi ki...

Style çok tşk ediyorum cnm evet bol bol resimlerle dönücem öpüyorum... ;)