İzleyiciler

Contact

BANA ULAŞMAK İÇİN: mymyprincesss@hotmail.com/// Instagram: @myprincesss Twitter:@my_myprincess

16 Temmuz 2010 Cuma

♥♥Revlon Photo Ready Foundation ♥♥ Love♥ İt ♥♥














02 VANİLLA










Günaydınnnnn Herkeseeee harika bir gün çok mutluyum allah bozmasın...Bugün size fondotenlerin efendisini tanıtıcam..:)
Yıllardır ben bu fondoteni almak istıyordum...Ebayda buluyorduk ama tr.ye gönderim yapan satıcı bulamıyordum neyseki  bulduk ve Sonunda benım oldu burdan esracığıma bikez daha tesekkürler... Ebaydan aldık ve 8 günde elimize ulaştı... Ben bu fondotene ''Fondotenlerin Efendisi'' diyorum :) Gerçekten öyle ama bnm için Ne dior fondotenim ne de Mac fondotenim Ne Inglot ne Maybelline hepsini kullanmama rağmen hiç biri bununla boy ölçüşemez bana göre... İnsanın yüzüne istenen canlılığı katan içinde ışıltısı olan asla kalıp gibi durmayan Mükemmel bir fondoten.. Kapatıcılıgı süper yapısı dokusu kadife gibi ve pompali cam şişesi harika... 2 rengini birden aldım 02 Vanilya ve 03 Shell malesef 03 shell bana koyu olacagından onu daha açmadım Hatta almak isten olursa bana Mail atabılırler Shell olanı Satabilirim yüzüme koyu kalacagını düşünuyorum o yüzden açılmadı...
02 vanilla tam benım rengim bundan sonra fondoten arayışım bitmiştir... Varsa yoksa Revlon photo ready 1 numaradır benım gözümde...Resimler zaten çok şey anlatıyor umarım beğenirsiniz Sevgiler...Öpüldünüz tabiki :)


11 yorum:

Gizzy dedi ki...

çok güzelmiş gerçekten fotoğraflarda yüzün çok canlı ve parlak çıkmış:)...gerçi cnm senin yüzün çok güzel o yüzden iş fondotende diil bence

Elif UYSAL dedi ki...

Sayenizde ben de Clinique aşkımdan kurtulup Revlon'a geçiş yapıcam galiba:)) Harika gözüküyor,ten rengine de tam oturmuş şeker:)

azzzra dedi ki...

güle güle kullan canım:) günlük makyajımda fondoten kullanmam ama benim de iyi bir fondotene ihtiyacım var'

♥мұ»p»r«i»n«č»є«ss dedi ki...

azzzracım özel günler içinde günlük kullananlar içinden bundan iyisi yok bana göre 03 Shell rengini satıcam almak istersen maılime ulaşabılırsın..
Pridecim çok saol..
Gizemim saol cnm öpüyorum :)

Ebru dedi ki...

Ayyy ayyy resimlerde pek hos!! Kavusmussunuz sonunda fondoteninle hehehe :) Cok guzel ve dogal durmus sendede, cok begendim! Iyi gunlerde kullan sekerim, mucx! :)

♥мұ»p»r«i»n«č»є«ss dedi ki...

:) kavuştuk canım çok saol çok öpüyorum seni..

Ayşegül Yılmaz dedi ki...

Süpermiş bayıldım seninde yüzüne cuk oturmuş güle güle kullan ama benim en çok merak ettiğim yanaklarına ne kullanıyosun lütfen tek tek yaz ya böyle parlaması falan sadece allık değil sanki paylaş bizimle :)

Bu da Benim Güncem dedi ki...

tatlımmmm face&body kullanıyormuydun sen? satıcaksan koyu rengi talibim emin değilim açık mı kalır koyu ama:) mac face&body N2 kullanıyorumm

♥мұ»p»r«i»n«č»є«ss dedi ki...

sochic cnm benım face&body kullanmadım hiç :S şuan elimde olan Revlon 03 rengını satıyorum hatta bi arkadasım için ayırdım bile onu..cevap gelmezse bıkac güne haberleşelım ama bu sana açık kalır sanki 02 no ve 03 arasında 1 ton ya var ya yok öle dıyım öpüyorum :S

Shopp-ing-bag dedi ki...

canım shell'i sattın mı naptın :)

♥мұ»p»r«i»n«č»є«ss dedi ki...

Revlonu ben kullanıyorum cnm yandıgım için şuan tam bana uygun bi renkte kimse çıkmayınca isteyen kendim kullanmaya karar verdım...İyiki satmamışım çok pişman olurmusum yoksa her işte hayır var işte :)