İzleyiciler

Contact

BANA ULAŞMAK İÇİN: mymyprincesss@hotmail.com/// Instagram: @myprincesss Twitter:@my_myprincess

9 Ocak 2012 Pazartesi

En Son Hangi Filmi İzledim??




Günaydınnnnnnn Herkese,
 Pazartesinin bu eziyet dolu , işkence gibi geçen bir gününden yazıyorum daha doğrusu bişeyler yazmaya çalışıyorum.
 biliyorum hiç birimizin yıldızı  barışmıyor  pazartesiyle...Hele birde hava yağmurlu ise saatler ilerlemiyor sanki dimi?
Benimde aslında 6 yaşına kadar hiç bir sorunum yoktu kendisiyle, herşey 7 yaşına girmemle başladı :))

Neyse bu sıkıcı havalarda hafta sonu evdeydim 2 gün film izledim bunlar size tavsiye edeceklerim , diğerleri ise yazmaya değmez..
İnternetten film izlemek isterseniz bu iki filmden birini tercih edin çok beğendim ikisinide ;)

Konusunu Kısaca özetleyecek olursam:


Zamana Karşı 

İnsanların yaşlanmayı durdurduğu yakın bir gelecekte geçecek olan filmde insanlar 25 yaşından sonra artık daha fazla yaşlanmayacağını ve ölümsüzlüğün sırrına erişildikten sonra yaşananları anlatan bir yapım " parası olanın sonsuza kadar yaşayabileceği bir dünyanın”. Filmde, zamanın altın değerinde olduğu bu yeni dünyada insanlar, ölümsüzlüğün peşinde koşarak hayatta kalma mücadelesine girerler. Bu nedenle, nüfus artışının son haddeye varmasıyla, yeni düzenlemelere girişen insanoğlunun hikâyesi filmde anlatılıyor..

**Bakmasını bilirsen birdamla sudaki yaşamı görürsün ,bakmasını bilmessen kör bile sana yol gösterir, ZAMAN ın kıymetini bilmessen ömrünün sonunda pişmanlıkla gidersin göremediğin ve fark edemediğin dünyadan..


REAL STEEL
(ÇELİK YUMRUKLAR)

Yakın gelecekte, boks sporunun teknolojik bir hâl aldığı bir ortamda geçen cesur, gerilim ve aksiyon dolu “Çelik Yumruklar” filminde Hugh Jackman, 2,5 metre boyunda 900 kiloluk robotların ringlere çıkmasıyla unvan kazanma şansını kaybeden tükenmiş dövüşçü Charlie Kenton’ı canlandırıyor. Artık küçük çaplı bir organizatör olan Charlie, bir yer altı boks ringinden diğerine geçmek için hurda metalden kalitesiz robotlar yaparak iki yakasını bir araya getirmektedir. Charlie dibe vurunca, istemeden de olsa kendisinden ayrı yaşayan oğlu Max’le (Dakota Goyo) şampiyonada yarışacak bir yarışmacı yapıp eğitmek için birlik olur. Hiçbir kısıtlama olmayan bu vahşi arenada işler ciddiye bindikçe, Charlie ve Max bütün engellere rağmen, geri dönmek için son bir şans daha elde ederler. “Çelik Yumruklar”, teknolojik bir hâl alan robot boksu sporuna kusursuz bir yarışmacı yapıp yetiştirmek için kendisinden ayrı yaşayan olan oğlu Max’le (Dakota Goyo) ile birlik olan ve bütün engellere rağmen, geri dönmek için son bir şans daha elde eden eski bir boksörün (Hugh Jackman) konu edildi bir aksiyon dram filmidir.


***Müthiş bir film insan yerinde duramiyor bazen.. 
araya konulan müziklerde filme tam oturmus...
Hem duygusal hem eğlenceli , hemde çok sürükleyici izlemeniz şiddetle tavsiye olunur....



Sendromsuz bir gün geçirmeniz dileğimle 
Kendinize iyi bakın...
Sevgiler...
M.p



4 yorum:

Unknown dedi ki...

zamana karşı harika bir film

♥мұ»p»r«i»n«č»є«ss dedi ki...

çelik yumruklarda öyle canım onuda tavsıye edıyorum izlemediysen bi izle ;)

Bakım Günlüğü dedi ki...

Real Steal'i ben de hafta sonu izledim, her zamanki gibi harika bir Hugh Jackman filmi olmuş:)

mabelle dedi ki...

çelik yumruklar cok güzel bi filmdi ba yıl dım hem filme hem de hugh jackman'a:)))))))))